fredag 30 september 2011

Fynd!

Idag gick jag och dottern en runda för att fynda i alla gamla högar runt om på gården och vi hittade de här två "grejorna", se vad man kan hitta på med dom en dag...
...plus detta tråget! Två meter långt! Så nu ska det höstpyntas ordentligt. Husbilden är baksidan på huset. Här ska det fixas en trädgård till våren. Nu får ni se till att ha en underbar fredag!! Kram på alla

torsdag 29 september 2011

Ledig dag...hmmmmm...

Jodå, idag började min fyra dagars ledighet som jag längtat efter då jag inte varit ledig en enda dag sedan den 5e september. Men det är grisningsvecka så jag gick ut vid sex för att kolla till detta och sedan kom en rådgivare och rätt som det var var klockan ett... Jodå, så blev det med detta.

Men nu är jag ju ledig och ska få en massa gjort och var hamnar jag då, vid datorn!

Jag försökte få till en bild för att vis rymden i vår hall, sju meter upp till taket, men se det fick jag inte alls till :)
Ja, detta på bilden ovan är vad jag ser när jag ligger i min säng och tittar upp i taket. Jag bara ÄLSKAR stuckaturerna och takmålningen som är lika fin 130 år efter den målades. Kvalitet?

Nu ska jag läsa lite bloggar, sedan köpa lite ute och inneblommor sedan blir det till att mysa med lillkillen. Han är på inskolning på nya dagiset denna veckan den lille fisen.


onsdag 28 september 2011

Nu jädrar är det dags att blogga och läsa era bloggar igen! Efter månader med internetstrul, för mycket jobb och semesterresa så har jag landat. Och jisses vad jag har saknat er inspiration och era tankar!

Jo nu bor vi ju här i huset nedan. ( hade glömt att bilderna inte kommer i den ordningen man lägger in dem :) ). Sedan bilden togs har vi faktiskt röjt det värst uppväxta runt huset... Och nu i veckan ska det göras en parkeringsplats så att vi och de anställda inte behöver parkera framför huset.

Men OJOJOJ vad vi har mycket att göra. Och jag tänker bjuda med er på resan, för nu ska här bli ordning på torpet.

Den andra bilden är på en av alla de dubbeldörrar som finns här, vissa i originalmålning som dessa o vissa målade vita 3 m höga allihop. Ja det här med takhöjden är ju ett gissel. INGA av mina gamla gardiner når ner. Inte ens IKEAS färdigsydda räcker.

Nu ska jag svulla i era bloggar! Puss o kram