onsdag 16 november 2011

Adventstid kom till mitt längtande hus

Ja snart är det faktiskt dags. För advent. Och jag längtar. för mej är det lite extra jobbigt. För jag VÄGRAR tjuvstarta med något. Kvällen innan första advent kommer stakar och annat adventspynt upp. Plus de julgardiner som inte har tomtar på sej. Sedan kommer lite till lagom till Lucia och ett dan innan lillejul kommer gran och allt annat julpynt påplats.
Papparkakor och lussekatter bakas kvällen innan Lucia, maten ska förberadas i viss ordning och nära julafton, ja och så här håller det på med alla mina "regler". Och jag tänker inte ändra på detta lilla "tvångsbeteende" för då kan det hända att jag sitter och gör julkort i april, tänder andra ljuset i september osv, för advent och jul är nåt av det allra bästa i mitt liv.
Här ovan syns lite av min älskade ljusbåge som har följt med mej i många år och som innan dess var min mormors. Det är min morbror som svetsat en stooor båge som är klädd med grön och sedan är det bara en julgransslinga fastknipsad. Den är så fin!

Massor med kramar till er!

3 kommentarer:

  1. Hej! ja längtar oxå efter att plocka fram adventssakerna ;) fast jag gör nog det lite innan dig ;)) Må så gott kramiz Jessica

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Hoppsan hejsan här har du en liten rackare som gärna tjuvstartar;) Jag vill nämligen ha allt framme och färdigt till 1 advent. Ja inte granen och maten då hahaha.
    Jag fyller 40 år den 21 dec. när fyller du då?

    Kram Susanne

    SvaraRadera