onsdag 23 november 2011

En gammal lampa fick nytt liv

i höggrisningeIgår fyllde jag ju då 40 år :), men mer om det senare. Grannen gav mej boken Inred lantligt när hon var här och åt lunch med personalen. Jag blev så glad! vi känner inte varann så bra och ändå träffade hon helt rätt. ( Senare på kvällen kom hon med den andra boken Stilsäkert, den hade hon kört och köpt när hon såg hur glad jag blev för den första, vad säger man? Goa människa! )
Direkt hittade jag ett tips som jag var tvungen att prova nu när jag har ett par timmar ledigt mitt på dan. ( Skulle egentligen varit påkurs men hoppade över för min mage är absolut inte i balans ).

Två längder av Ikeas superbilliga tyllgardin så blev den gamla lampan en helt annan.

Födelsedan blev så himlamysig! Ja förutom lite incidenter på jobb, bl.a tre råttor som sprang rakt över mej!! Frukost på sängen och present på morronen.
Jag bjöd personalen på smörgåstårta och en kollega hade bakat en jättefin rosa tårta med en sugga på.
Två ggr under dan kom det blommogram, jag fick ett underbart ärvehalsband av min mamma menfår vänta på "riktiga" presenten tills på lördag.
På kvällen var åt vi gott och drack en massa bubbel,stora sonen kom och sov över. Fantastisk dag trots att det är mittn och jag tillbringade mesta tiden hos suggorna :)

4 kommentarer:

 1. Lampan blev helt underbart söt <3

  Och stort GRATTIS till dig!!!!
  Hurra, hurra, huuuurrrraaaaa :-D

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till det nya trappsteget,du vet nu går det bara uppför!!!Jättefin lampa!! Kram Lisbeth

  SvaraRadera
 3. Fin lampa du har pysslat ihop :)
  Kraam

  SvaraRadera
 4. Stort Grattis :)
  Lampan blev väääldigt fin! Bra ide :)
  Kram på dig!!

  SvaraRadera