tisdag 11 oktober 2011

Del 2 :)

Välkomna in igen :) Först kommer andra sidan av verandan. Sen kommer lilla toan nere, här ska det piffas! Den är så ful så ful och inte blev det bättre av att maken köpte duschdraperi... Men det får väl hänga till det är dags för upprustning här :)
Här är rummet som blir lillebrors, han har knappt fått in några möbler än eftersom jag vill skaffa nya, eller inte nya men loppade ommålade!
Här är ett rum på övervåningen som ska bli lite pysselrum, tänkte skriva syrum oxå, men eftersom jag inte kan sy rakt så vill jag inte kalla det så :D
Här är badrummet som tidigare använts av gårdens personal och är urslitet, så här blir det hårda tag!
En bild från rummet med stora kupan på övervåningen. Ska visa från andra hållet en annan gång. Jag älskar det! Här blir det sällskapsrum så småningom.


Också köket, rymligt som tusan och här har vi börjat renovera. Skrapar alla fönster och de höga golvlisterna och tapeterna är nerdragna så nu ska det målas, antikvitt alltihop. Självklart skulle jag vilja ha vita skåpsluckor, men men... de får vänta, vi byter bara beslag änsålänge, det handlar ju en hel del om ekonomi när så här mycke ska göras vid!

Nu blir det bloggtitt sedan fotboll. Eller jag tittar väl inte så mycke, jag springer mest omkring och rör överallt.

Puss o kram
3 kommentarer:

 1. Oj vilka stora härliga rum!
  Jag känner igen det där, man vill allt på en o samma gång men ekonomin sätter oftast stopp för sånt o det kanske är bra.. tror det är bäst att bo in sig en stund för o verkligen veta vad man vill!

  Trevlig kväll!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Hej
  Men jösses vilket hus :) enorma utrymmen och hur mycket fint som helst, oj vad vackert det kommer bli när ni får sätta händerna i det :)
  Ha nu en underbar kväll.
  Kram på dig.
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej,oj vad mycket jobb ni har framför er,det blir jättefint när ni blir klara....fast klar blir man ju aldrig,nya vibbar trillar ju in hela tiden och säger sitt. Skrattade åt din kommentar om duschdraperiet....ibland får man ju svälja....Kram Lisbeth (LissasVita)

  SvaraRadera