söndag 9 oktober 2011

Grannar o kalas :)

Japp, här ovan ser ni våra närmsta grannar. Precis utanför huset bor de här damerna, som snart ska in och få kultingar, då ska staketet bort och vi ska börja planera den blivande trädgården på baksidan. Ett JÄTTEJOBB då det har gått grisar i den fd trädgården i ett par år, men det är ju gödslat o färdigt och ska väl bli en härlig grönska. Dom är ganska bortskämda, för varje kväll står vi och kastar äpple eller morötter till dem från fönstret :)
Här på gaveln ska den franska balkongen bort och ersättas med en trappa så att vi får en grovingång bak vid gamla pigkammaren. En del av huset bakom köket där det finns ett sovrum, tvättstuga och ett stort badrum. Nu är jag så himla sugen på att komma igång med allt! Nästa helg ska vi hämta två JÄTTELASS med sten och då ska vi börja byggandet av ett stengärde som ska bli staket på framsidan.

annars har det varit full rulle hela helgen, kalas för dottern igår med tjocka släkten, jobb och jobb och jobb, svampplockning och städning. Nu är jag lite sugen på nåt litet projekt i huset ikväll, men det kan ju hända att jag fastnar i era bloggar...

Puss och kram

5 kommentarer:

 1. Vilket hus ni fått tag i. Kommer ju bli jättefint :)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Kul att höra från dig. Det var ett tag sedan... Jag har förstått att det har hänt en del... Vilket härligt hus ni fått tag i. Vad kul att få inreda ett sådant. Ha det bra. Kram Sonja.

  SvaraRadera
 3. Vilka godingar till grannar;)Så mysigt när dom får gå ute och härja.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Hej på dig! Jo du är välkommen varje dag! Fina grisar och fint hus!
  Kram Jessika

  SvaraRadera
 5. Försöker igen då...:) Hoppas inte den där ordverifieringen hänger opp sej nudå..:( Har du sett mitt meddelande på fejjan?....Kommer jättegärna på pyssel..bara det stämmer i schemat..:))
  Kram på dej, grisamor...:)))

  SvaraRadera