torsdag 10 mars 2011


Nu är det bara ett moment kvar i trappan!! Betsa stegen bruna, sen så :)

Hallen är också klar egentligen, men eftersom vi har en dörr in till vardagsrummet därifrån som aldrig används och vår hall är så liten ska vi "sno" lite av V-rummet och göra en liten klädkammare där så vi får tomt på kläder och skor och 1000 andra saker i själva hallen.

På bilden står jag i trappan, har dörr till köket till vänster, ytterdörren till höger och den dörr som ska bli klädkammare är rakt fram. Så nu är allt väldigt provisoriskt tills det är klart, vilket nog får vänta till lönehelgen :P

Annars var det tänkt att vi skulle ha en utedag, jag och lillebror, med det kommer snöblandat regn diagonalt, så de sket sej.... Ska försöka ta mej upp på vinden i allafall, där e så mycke bröte som jag måste kolla. Och jag kommer bara upp när Patrik är hemma, måste ha en rejäl knuff i baken!! Alltså en riktig knuff, stegen är så dum haha.

7 kommentarer:

 1. Va fin trappan kommer att bli=)...Och jag bara ÄLSKAR dina ljuslyktor du har på din header...
  JÄTTEFINA =)

  Nu ska jag hjälpa min lilla sjuka flicka igen...
  Ha det gott!!!

  ANNA

  SvaraRadera
 2. Trappan blir kanon fin:) Du/Ni kommer bli så nöjda!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Så fin trappan blidde....O hallen sen!...Kunde först inte riiktigt lokalisera mej...men sen gick det upp ett ljus...:))) Hjärnan har väl oxå haft ledigt idag...;)))
  Ha de gott!
  Kraamizar Git

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Det där blir jättefint! Och vilken smart lösning till klädförvaring.

  Trevlig kväll!

  Monika

  SvaraRadera
 5. Jag har faktiskt aldrig varit uppe på vår vind -är så förskräckligt spindelrädd. Är inte gubben hemma skickar jag upp barnen istället:)
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 6. Hej kusin
  Du klickar på bilden på min sida, för & spara Awarden. Sen går du in på... Nääää jag visar när vi ses Kom så fort du kan i morgon så jag hinner
  Kramisar
  Sus

  SvaraRadera
 7. Hej å Tack för titten hos mig!
  Haha, jag hade oxå en trapp till vinden där man behövde knuffas på rejält där bak!

  Ha det gott!
  Kram Anki

  SvaraRadera