tisdag 5 april 2011

Ännu en hemmadag har det varit. Jag och Lillebror har myst hela dan och nu är han pigg som en mört igen.
Så jag har passat på att klippa och klistra. Han är mycket behaglig och är nöjd om han får "hjälpa till" lite emellanåt annars pysslar han med sitt.
För tillfället är jag alldeles insnöad på gamla vita virkade dukar. Fick en JÄTTEHÖG av mamma i helgen och nu gör dom nytta på andra ställen efter hand som jag får en idé.5 kommentarer:

 1. Oj vad du ligger i med pyssel! Snyggt! Det verkar kul dessutom.
  Jag har aldrig gjort något med decopage men det ser kul ut! Jag har bara använt vanligt papper och lim och det har funkat bra det med:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Men vilka fina saker ni har gjort. Ja, när man väl börjar med något som är kul är det svårt att sluta... Jag älskar också vita virkade dukar. Önskar jag var bättre på att virka. Man kan ju göra så mycket fint. Kram Sonja.

  SvaraRadera
 3. Du e duktig du..Tur någon av oss pysslar
  Här har de tagit 5,5 timme med försök & få in header till webbshopen. Men de går F-N inte. Nu e kl halv 2 Får ge upp. Ska ring i morgon se om någon kan ge suport. Är nog helt dum i huvudet. Natti natti

  SvaraRadera
 4. Tidningen finns som prenumeration också, kostade inte alls mycket.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej å hå..,skönt att höra att lillebror e pigg igen..Va mycket fint du pysslar till..Så kul att se alla duktiga påhittiga bloggare.....
  Kraaaaam å hoppas det löst sig med min blogg ..frågat andra och för dom fungerar det...allt verkar helskummt!!!

  Kram ANNA

  SvaraRadera