onsdag 27 april 2011

Lite nytt

Skola en timme i morse sen for jag in och handlade lite. Hungrig som fasiken! Kom hem och svepte ihop en tidig lunch, slängde på min nya vaxduk på utebordet ( 49 kronor på Netto ), och i med blommorna i en kruka sen åt jag och läste tidningsnovell. Mys!
Dum som jag var köpte jag inte några fleecefiltar i samma färg med samma prickar, oxå dom för 49 kr st.... Får se om jag kör in om i kväll när jag ska på loppis.

Nu ska jag se till att sköta mina studier!!

Förresten! Tack för era goa kommentare, om ni visste vad dom betyder!

Puss och kram

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag du haft:) Synd att du inte klarar fettdieten. men du hittar säker något som pssar just dig. Jag ska heja på dig:)
  Klart du ska köpa fitarna också. Se det som en vårpresent till dig själv;)
  Vad jag blir avis på alla som åker på loppis. Här finns så få.
  Kramkram / Nettan

  SvaraRadera
 2. Härliga färger.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Hej va fint de blev.

  Haha skrattade o kände igen mig i ditt förra ilägg. Ja här kommer sommaren o jag kommer få gå runt med mina extra kilon. Har visserligen gått ner mina gravidkilon men hade ett gäng sambokilo innan som jag vill ha bort. sen ser ju inte magen direkt ut som innan ja va gravid. blev snitt o de hänger över ärret på nå konstigt vis. Hmmm jaja ja är lycklig med min sambo o han älskar mig som ja är. De är livet det!!

  Lycka till
  Kraaaam Camilla

  SvaraRadera
 4. Ja, det där med vikten är inte det lättaste. Jag sa i januari att jag skulle gå ner 5 kilo till sommaren, gravkilon som inte vill försvinna....
  Tyckte att jag hade så lång tid på mig...
  Hur mycket har jag gått ner då???
  Nada, sipp nipp nieta!!! Inte ett gram!!!
  Hmmmm.......
  Men men bara att ta nya tag....

  Fina blommor och snygg duk! Förstår att du vill ha filtarna också. :)))

  Kram kram Åse

  SvaraRadera
 5. Varför gör man nästan alltid så! Köper en grej, står och tittar på en tillhörande, tvekar, snålar, kommer hem och ångrar sig. Tillbaka och då kanske dom är slut:( Med andra ord, JAG KÄNNER IGEN MIG!

  Kram Susanne

  SvaraRadera