onsdag 27 april 2011

Snart dags för sänghalmen...

Men först ska jag blogga, läsa bloggar, städa undan här hemma och duscha. Har precis varit och skrivit mitt sommarschema på jobb.

Eftermiddan och kvällen har varit toppen! Först körde vi på loppis. Allt som står på bordet på bilderna kommer därifrån, en liten förglimt på det som ska bli basen när jag dukar första helgen i maj när Patriks tränar och lagledarkompisar med fruar kommer hit i början på maj.
Så fånig man är va? Far hem och diskar det och ställer upp det... :)
Sen var hela familjen i trädgården en stund innan det var dags för grillning.
Onsdagar är vår mysvardagsdag, då är det inga aktiviteter utan bara lite extra tid. Skönt.
Nederst bjuder jag på en bild på en av mina två älskade skor! Fick dom av mammas granne, hon hade köpt dom i Thailand men dom va för stora. Tack för det sa jag! ( Även en tipp av min stortå kom med på bilden ser jag... )
Sov gott söta ni när det är dags. Puss o kram

3 kommentarer:

 1. Åååå, men söta vännen!! Inte gör det något! Det är ju en helt förvirrar vecka med en vardag "för lite" :) Ta det när du har tid, gumman!

  Men glöm inte att anmäla dig till min tävling nu! Finfina priser från Tefrossa utlovas! :)

  Stora stora kramen!

  SvaraRadera
 2. Wow! Vilken fin header man möts av här, så ljuvlig blå färg. Jättefina skor, superläckra på sommaren. Och så fint du fyndat på loppis, din dukning ser så somrigt fin ut. Och jo det är jag som fyller år, hoppas på sol och värme så alla kan sitta ute.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Jag är precis lika dan, vill fixa till allt direkt:)
  Fina saker du hittat.
  Kramkram / Nettan

  SvaraRadera